Rijweg 29
4181 PR Waardenburg

0183 89 03 42

info@ohadvies.nl

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 - 17:00 uur.

Werkwijze

1. Gratis intakegesprek

Ons eerste contact is vaak per telefoon. Toch vinden we het fijn om in een live-conversatie met jou te brainstormen over je hypotheek. Uiteraard zijn we er om al jouw vragen te beantwoorden. Daarom is het eerste intake-gesprek gratis. Zo kun jij beoordelen of wij aansluiten bij jouw wensen. Geheel vrijblijvend dus.

 

2. Samen bespreken we de mogelijkheden

Zodra ons intake-gesprek heeft plaatsgevonden, kunnen we echt aan de slag. We verzamelen alle informatie die nodig is voor je hypotheek en nemen alle mogelijkheden samen met je door. In deze fase spreken we elkaar net zo vaak tot alles voor jou 100% duidelijk is.

 

3. Samenstelling van hypotheekofferte

Op basis van de door ons aangeleverde informatie kan de hypotheekverstrekker beginnen met het samenstellen van een hypotheekofferte. Zodra de offerte wordt uitgebracht, nemen we deze ook samen met je door. Ook in deze fase spreken we elkaar net zo vaak tot alles voor jou 100% duidelijk is.

 

4. Afronding hypotheek

Yes, je hypotheek is rond; nu is het aan jou. Ook na de afronding van je hypotheek staan we voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Zullen we alvast een afspraak maken?

Afspraak maken

Direct een afspraak maken

Wil je graag meer informatie over een hypotheek? We vertellen je graag alles in een persoonlijk intake-gesprek. Uiteraard vrijblijvend en zonder bijkomende kosten.

Afspraak maken

Vertrouw vooral onze klanten

Wat vinden zij van ons advies?

Bekijk alle beoordelingen
Hulp nodig? Chat met ons