Rijweg 29
4181 PR Waardenburg

0183 89 03 42

info@ohadvies.nl

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 - 17:00 uur.

Verhuizen

Hypotheek en verhuizen

Ben je van plan om te verhuizen? Kies dan voor de expertise en ervaring van O&H Hypotheken. Onze adviseurs garanderen een soepele overgang van jouw hypotheek. Bij het afsluiten van een hypotheek van een volgend woonhuis, moeten we met meer factoren rekening houden dan bij starters. Uiteraard kijken we samen naar de mogelijkheden van je huidige- en van je nieuwe hypotheek.

 

Overwaarde uit je woning

Zodra je jouw huidige woning verkoopt, wordt uit de opbrengst eerst je huidige hypotheek afgelost. Wat daarna overblijft noemen we overwaarde. Om te blijven profiteren van de hypotheekrenteaftrek, moet je de overwaarde wel gebruiken voor de nieuwe woning.

 

Overbruggingshypotheek

Koop je een nieuwe woning, voordat je huidige woning is verkocht en betaald? In dat geval kan je gebruik maken van een overbruggingshypotheek. Een gedeelte van de overwaarde komt dan als krediet ter beschikking om bijvoorbeeld de nieuwe woning alvast te verbouwen.

 

Relax, wij regelen alles

Kies je voor O&H Hypotheken, dan kies je voor complete ontzorging. Onze hypotheekadviseurs zijn creatief in het bedenken van oplossingen en regelen werkelijk alles. En dat al vanaf ons eerste contact, tot het tekenen van de koopakte. Wat je vraag ook is, je kunt altijd bij ons terecht.

 

Het juiste voorstel

Omdat we meer dan 30 verschillende hypotheek-aanbieders met elkaar vergelijken, profiteer je altijd van een scherp aanbod. Misschien zit je bij je huidige bank wel op de juiste plaats. In dat geval zeggen we het ook. We wegen zorgvuldig alle voorwaarden tegen elkaar af, om voor jou een ideaal voorstel te presenteren.

Onze tarieven

Onafhankelijk hypotheekadvies is niet gratis; maar je bespaart al snel flink op jouw hypotheek. De kosten van ons hypotheekadvies verdien je dan vaak al snel terug. Bovendien weet je zeker dat je een juiste keuze maakt en profiteer je tegelijkertijd van onze expertise en ervaring op gebied van hypotheken.

1

Doorstromer

Doorstromer ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur gravida dui in urna ultricies porttitor.

  • Snel weten wat je kunt lenen
  • Onafhankelijk advies
  • Gratis intakegesprek
  • Altijd de voordeligste rente
  • Persoonlijk advies
  • Van A tot Z geregeld

€ 2250,-

Inclusief 21% BTW. Voor ondernemers geld een extra toelage van € 200,-

Direct een afspraak maken

Wil je graag meer informatie over een hypotheek? We vertellen je graag alles in een persoonlijk intake-gesprek. Uiteraard vrijblijvend en zonder bijkomende kosten.

Afspraak maken

Vertrouw vooral onze klanten

Wat vinden zij van ons advies?

Bekijk alle beoordelingen
Hulp nodig? Chat met ons